Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αποκαλύψεις μας σήκωσαν θύελλα! Που στρέφεται τελικά ο ναός του Απόλλωνα;



Το πρόσφατο δημοσίευμα του μπλογκ μας, όπου αποδείξαμε πως ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλίας περιστρέφεται προς την Μέκκα, [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ] δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στα επιτελεία όλων των θρησκειών.


Εκρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, επικαλούμενος μελέτη μιας ομάδας αποφοίτων του ΕΑΠ, ισχυρίστηκε πως ο ναός στρέφεται προς την Κωνσταντινούπολη, και όταν ευθυγραμμιστεί, θα είναι η ώρα που θα βγάλει –επιτέλους- το σπαθί του από την θήκη ο κοιμώμενος βασιλεύς Ρωμαίων Ιωάννης Βατάτζης.


Εκπρόσωπος του Δαλάι-Λάμα, επικαλούμενος μια μελέτη της μεγάλης αποκρυφίστριας Μπλαβάτσκι, ισχυρίστηκε πως ο ναός περιστρέφεται με κατεύθυνση προς το Θιβέτ.


Εκπρόσωπος της Πόλης του Αγίου Πέτρου, δήλωσε πως μετά από μελέτη επιστημονικού επιτελείου που εργάστηκε με επίβλεψη του Αγίου Πατέρα και καθηγητών των εν Ελλάδι Αμερικανικών Κολλεγίων, συμπέρανε πως ο ναός στρέφεται προς την Ρώμη. («παλαιά Ρώμη» για όσους γνωρίζουν)


Μετά από αυτά, το Υπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλεται η εκμετάλλευση του μοναδικού αυτού φαινομένου, και επιμένει, πως ο ναός ακολουθεί απλά τις μεταπτώσεις του άξονα της γης, προσανατολιζόμενος προς τον Βορρά, αναμένοντας την επιστροφή του Απόλλωνα από τον Σείριο.

Με πρωτοβουλία αυτού του μπλογκ, και με την βοήθεια του γνωστού πνευματιστή Πητ Παπαδάκου, και την υποστήριξη της βιβλικής νεκρομάντισσας του Ενδώρ, καλέσαμε τον μόνο υπεύθυνο για να λύσει το θέμα:




Καλέσαμε λοιπόν το πνεύμα του αρχιτέκτονα του ναού του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες, τον Ικτίνο:
Μετά από πολλά χασμουρητά και ξυσίματα στα απόκρυφα μέρη του, το πνεύμα του αρχιτέκτονος αποφάσισε να μιλήσει, όταν μάλιστα του φέραμε μια δημοσιογράφο των μπλογκ η οποία ειδικεύεται σε συνεντεύξεις με νεκρούς (τω πνεύματι) .




Τα είπε στην Αττική διάλεκτο, ο αρχιτέκτων, του έλλειπαν και μερικά δόντια, αλλά με την βοήθεια του καθηγητή Μπαμπινιώτη απομαγνητοφωνήσαμε και μεταφράσαμε στα νεοελληνικά την δήλωσή του:
-«ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!»

Δήλωσε ο Ικτίνος…



πηγές εικόνων
http://www.7imeres.gr/δαλάι-λάμα-έγινε-78-ετών-και-54-χρονών-εξόρ/

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=669105
http://www.otherside.gr/2013/11/an-iktinos-kallikratis-eixan-oplo-tin-3d-texnologia/
http://www.520greeks.com/sights/naos-toy-epikoyrioy-apollona/
http://www.newsville.be/agia-sogia-tzami-xrysogonos/
http://www.newsville.be/agia-sogia-tzami-xrysogonos/
http://www.motionteam.gr/index.php?SCREEN=photo&CatID=21&SubcatID=32&PhotoID=337530&tab=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου