Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015





Τα ζώδια, η μοίρα και το ριζικό τους

Κριός
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Κριέ, και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια κατασχετήρια που σε αφορούν μπορεί να είναι αρνητικά ή να μη συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τα μέσα σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από την ΣΔΟΕ. Η χρονιά είναι δεν ευνοϊκή για το ζώδιό σου και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες.

Ταύρος
Καλό θα είναι να μην φορτίζεις την εθνική σου κυβέρνηση, φίλε Ταύρε, με συνεχείς στάσεις εργασίας, γιατί θα κουραστεί και θα έρθουν τα ΜΑΤ. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου στις 31 Φλεβάρη να σε ευνοεί, ετοίμασε μια ωραία και ρομαντική πτώχευση για δύο και, όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την φτώχεια, κάλεσε τους φίλους σου να την μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Αυτή την χρονιά θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που η Τράπεζα θα εκμεταλλευτεί άμεσα για να σου πάρει τα χρήματα. Θα είναι πολύ καλές για την καθοδική πορεία σου, αγαπητέ Δίδυμε. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πεινασμένος, και τα τελευταία γεγονότα σε έχουν βρει απροετοίμαστο, αξιοποίησε την χρονιά σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεχάσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου.

Καρκίνος
Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στην κατανόηση του μνημονίου, αγαπητέ Καρκίνε. Οφείλεις να κάνεις ορισμένες καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να καταστραφείς με μεγαλύτερη σιγουριά αγνοώντας την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την αρμόζουσα αδιαφορία, που θα σε τσακίσει ψυχολογικά.

Λέων
Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτόν τον χρόνο, αγαπητέ Λέοντα, δεν θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις, που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στις πολιτικές σου απόψεις, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με τη συμβουλή φίλων και να κόψεις το χέρι σου εξίσου καλά με τις προηγούμενες εκλογές.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να προσαρμοστείς με ευελιξία στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν χάνεις το σπίτι σου. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ιδέας. Το καλοκαίρι είναι ευνοϊκό για βόλτες σε ψηλές αποβάθρες ή γέφυρες χωρίς κουπαστή.

Ζυγός 
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές, αγαπητέ Ζυγέ. Φέρε στην επιφάνεια τα ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και κατανόησε πως θα τα χάσεις όλα, αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και χωρίς να τα βάζεις με τον Υπουργό Οικονομικών, ώστε να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί -σώθηκες τώρα... Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να σε απομονώνει.

Σκορπιός
Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Σκορπιέ, όσο κι αν εσύ το θέλεις. Δεν λύνονται ούτε από τον Θεό τον ίδιο έτσι που καταντήσαμε. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην ενεργείς με επαναστατικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα τους, και στεναχωρείς την Διοίκηση. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να υποταχθείς αποδοτικά.

Τοξότης
Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αγαπητέ Τοξότη, και να οπλιστείς με κουράγιο, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Αλλά και προγραμματισμό να έχεις, πάλι θα χάσεις την αγοραστική σου δύναμη. Θα γίνουν αποκαλύψεις που θα έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν θα την αγγίξει. Τα ίδια θα χρωστάς. Φρόντισε να δείξεις ευελιξία σε κάθε περίσταση γιατί ούτως ή άλλως θα βγεις τελείως από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Η κοινωνικότητα σου θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Αιγόκερε, και με κατάλληλες ενέργειες, θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και τα άτομα που θα συναναστραφείς, θα σου φάνε τα λεφτά.

Υδροχόος
Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Υδροχόε. Τίποτα δεν αλλάζει όσο κι αν δεις το μνημόνιο με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Τσίπρα στο ζώδιό σου, σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση. Έτσι, θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που δεν θα έχουν υπόσταση γιατί ζεις σε μια χώρα που δεν επικρατεί η κοινή λογική...

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σε χαρακτηρίζει τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που θα είχες όλα τα φόντα να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και όμως τελικά θα πάνε όλα στον βρόντο, θα στα πάρει η Τρόικα. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα αποτύχουν με τον πιο εκνευριστικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι. Κάθε βδομάδα, πλήρωνε και ένα χρεωστικό, και μην τα δίνεις όλα μαζί. Έτσι κι αλλιώς, πάλι θα χρωστάς.

Πηγή εικόνας: http://www.vulpinews.gr/2014/10/ta-zvdia-shmera-tetarth-29-10-2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου