Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΥΛΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ!!!! Η αρχαιολογική σκαπάνη εξαπέλυσε τα Νεφελείμ!


Του ανταποκριτή μας Ταράδια Ταραγμένου από την Αμφίπολη. 



Στις 2.40 μμ της 13-Αυγούστου 2014, η γνωστή , πολυδιαφημισμένη συγκλονιστική αρχαιολογική αποκάλυψη στην Αμφίπολη, μετετράπη σε τραγωδία. 


Νεκροί, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία και ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, καθώς και οι αρχαιολόγοι  Περιστέρη και Λεφαντζής που ερευνούσαν τον χώρο, αλλά και ο δήμαρχος Αμφίπολης Κωνσταντίνος Μελίτος.


Το λάθος έγινε όταν οι αρχαιολόγοι δεν ανακάλυψαν τα σημάδια, που είχαν υποδείξει ο Λιακόπουλος,  ο Πάσχος και ο Τουλάτος, που έδειχναν πως αυτό το μνημείο δεν ήταν Τάφος, αλλά Σφραγισμένη από τον Μέγα Αλέξανδρο Πύλη Υποχθόνιων, με σκοπό να εμποδίσει τα ρυπαρά Γένη των Σατανιλιήλ να επανέλθουν στον γήινο κύκλο Ζωής.


«Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» δήλωνε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από τον Τύμβο Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη, όπου το πρωί της Τρίτης ξεναγήθηκε στον χώρο του ανασκαφικού έργου.

Ο κ. Σαμαράς, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Γεωργία και τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, πρόσθετε: «Η γη της Μακεδονίας μας εξακολουθεί να μας συγκινεί και να μας εκπλήσσει αποκαλύπτοντας από τα σπλάχνα της μοναδικούς θησαυρούς, που συνθέτουν, υφαίνουν όλοι μαζί αυτό το μοναδικό μωσαϊκό της ελληνικής μας Ιστορίας, για το οποίο όλοι οι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι» δήλωνε παραπλανημένος από τους αρχαιολόγους... 

Αυτά, ήταν τα τελευταία του λόγια! Ένα κτηνώδες Νεφελείμ βγήκε από τον λάκκο του και τον άρπαξε από τα όργανα!




Παρά τα ανατριχιαστικά σημάδια που έδειχναν την απειλούμενη διασάλευση της Φύσης, οι αρχαιολόγοι, παθιασμένοι από δίψα για δημοσιότητα, προχώρησαν στο άνοιγμα του κεντρικού αρχαιολογικού χώρου, που όμως, αποδείχτηκε, πως δεν ήταν τάφος, αλλά Πύλη προς τον κόσμο των Νεφελείμ, των εχθρών του ανθρωπίνου γένους.



Πρόκειται για ένα μνημείο με μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας περίβολος γύρω-γύρω 497 μέτρα, σχεδόν ένας τέλειος κύκλος σμιλεμένος σε μάρμαρο Θάσου. Δύο ολόγλυφες Σφίγγες φυλάσσουν- και πράγματι είναι εκεί για να προφυλάξουν την είσοδο της Πύλης συμβολικά.

Οι Οντότητες που βγήκαν από εκεί, διψασμένες για ανθρώπινο αίμα, εξόντωσαν κάθε ζωή σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων, και όπως είπαμε, θανάτωσαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.



Σύντομα αναμένεται η κήρυξη Στρατιωτικού Νόμου και η Απαγόρευση Κυκλοφορίας. 
Ελπίζουμε πως τα Νεφελείμ που απελευθερώθηκαν θα κατευθυνθούν προς βορράν και δεν θα χτυπήσουν τον κύριο κορμό της Ελλάδας και την Αθήνα.

Ο πρόεδρος του νέου κόμματος ΤΑ ΜΕΣΑ, ο Δημήτρης Σκουρτέλης,  δήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβει την διακυβέρνηση του κράτους και να απαντήσει στη Βία με τη Βία.


Ο Πρόεδρος του ΤΑ ΜΕΣΑ Δημήτρης Σκουρτέλης
Πολιτικές δηλώσεις έκαναν και τα... Νεφελείμ. 
Κάλεσαν τον πληθυσμό να παραμείνει ήρεμος. 
«Σύντομα,» είπαν, «θα διαπιστώσετε πως αυτοί που σας κυβερνούσαν ήταν οι Υποχθόνιοι, και όχι εμείς, που είμαστε πλάσματα του Θεού»

Επειδή η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, παρακαλούμε τους αναγνώστες να είναι σε επιφυλακή.


Όλα πλάκα είναι!!! (Δ, Σκουρτέλης)





Διαβάστε περισσότερα για την πραγματική ανακάλυψη στο ρρωσο: Αρχαία Αμφίπολη: Δύο τοίχοι χωρίζουν τους ανασκαφείς από το μνημείο από όπου και η «πηγή» μου.

1 σχόλιο:

  1. Αρχαία Αμφίπολη: Πηγή ηλεκτρισμού και κινητής ενέργειας για τα Γένη Μαλτσέχ Βαλλ Βαλαχ και Βελιάχ . Μην σου πω ότι ο Τάφος είναι ένας ιπτάμενος δίσκος εις μαρμάρινη μορφή που θα είναι και το τέλος της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω ο Κόσμος είναι πολύ ανώμαλος να το προσέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή